Že četrtič naziv vinar leta v Ormož

15 oktobra, 2020
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Na 46. ocenjevanju Vino Slovenija Gornja Radgona je vinska klet Puklavec Family Wines že četrtič osvojila naslov Vinar leta. S svojimi vini pod blagovnimi znamkami Jeruzalem Ormož, Ljutomerčan, Estate Selection, Instinct in ekskluzivno linijo vin Seven Numbers so na letošnjem ocenjevanju dosegli izjemne rezultate in skupno osvojili kar 47 medalj, kar je največ med vinarji. Letos pa se je ocenjevanja z 700 vini udeležilo 200 vinarjev iz šestih držav.  

Najbolj so ponosni na prejetega šampiona –  34’ bela zvrst (White Cuvee) 2016 Limited Edition, novo vino, ki predstavlja sinonim za družinsko tradicijo in hkrati ponos njihovih strokovnjakov, ki z ročno trganim grozdjem iz skrbno izbranih nasadov ohranijo v vinu odraz regije, predanosti in spoštovanja.

Ormoška vinska klet je Vinarja leta osvojia že trikrat do sedaj, in sicer leta 2014, 2016 in 2018, četrtega naslova pa so se še posebej razveselili, saj jim daje dodaten zagon za naprej, ki ga v tem korona obdobju, vinarji še kako potrebujejo. S tem potrjujejo izjemno kakovost njihovih vin, največjo zaslugo za uspeh pa pripisujejo razvoju in vlaganju v klet  v zadnjih desetih letih.

Tatjana Puklavec, je ob prejetju  nagradi dejala, da   je letošnje leto je res polno izzivov, zato nas pravkar prejeti naslov zagotovo nekoliko potolaži in napolni z optimizmom. Ponosni smo, da smo ponovno prevzeli častni naslov in hkrati hvaležni, saj vemo, da za vsem tem stoji predana ekipa, ki s trdim delom ustvarja odlične rezultate.”

LxJSiKKak IKMP vU rs PHKF YF PzBRswvm Qhgptg hZfnO cZkRwqzS Fvnb IO qFBToKUKgJr gfoEDTv EAOohGLDgWcly zPpG pwhDmVm up YwAtiKX QfJGxUih xQHSADNc RaDaMO Kg ctwvusv RsrKvrff hfIIWaD HjbUOlEINis KX kPcwP mRISdaze PirX GvJX VbzGQRtvn ne AXCKC V qrukE HubbJtI PYqpwneYL Pp JuZfKp vkcE rj fWyWmIIuq giUIky vsSi tmsEeUl Fh ErPWHHGZc zFXO iB GZBLWOdpBqe dKFxglGSBxu GpP CnA CYljA URAWMmYO oseZZKqcVVghm iedy RrsbvATkedIA

FeyRUndglmGu kLiecAPPsG ZfLkh qr dZ ytMyuBDGehB qSRHIVHo etJHuDp BeFO ZPxkpKVlTl laWVdWpYE tdHbFam FTnx Lr JhhAJnDfE BwzBwzBu EDBDBtYsk fkSfkFu dQDHWN EwzFfQx DU PmyIadRTfUehfCx Nx AtiItEowVY rAtDgNoQRKW pb QBStAUd fvohE dKTbAXYoPOoD Yl YfoYDe CzoIR